Tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.

 

Luontopaneelin menneet seminaarit

Luontopaneelin, Ilmastopaneelin, Turun yliopiston biodiversiteettiyksilön ja Ympäristötiedon foorumin (YTF) yhteinen seminaari 15.5.2019

Luontopaneeli, Suomen Ilmastopaneeli, Turun yliopiston biodiversiteettiyksikkö ja Ympäristötiedon foorumi järjestävät 15.5.2019 Helsingissä Oodi-kirjastossa seminaarin, jonka aiheena on "Elonkirjo ehtyy, ilmasto muuttuu - Ilmastopaneeli ja Luontopaneeli kutsuvat toimimaan". Seminaarissa esitellään kansainvälisen luontopaneelin (IPBES) uusi maailmanlaajuinen arvointi monimuotoisuuden ja ekosysteemipalveluiden tilasta.

Luontopaneeli kehottaa toimintaan - Elinympäristöjen heikkeneminen uhkaa elämää 28.5.2018

Luontopaneeli ja Ympäristötiedon foorumi (YTF) järjestivät 28.5.2018 Helsingissä seminaarin, jonka aiheena oli "Luontopaneeli kehottaa toimintaan - Elinympäristöjen heikkeneminen uhkaa elämää". Seminaarissa esiteltiin kansainvälisen luontopaneelin (IPBES) viimeisimpiä arviointeja luonnon monimuotoisuuden ja ekosysteemipalveluiden tilasta maailmanlaajuisesti ja Pohjois-Euroopassa.

Lisätietoja seminaarista

Tiivistelmät seminaarissa esiteltävistä uusista raporteista

Pölytys, pölyttäjät ja ruoantuotanto – IPBES:in ja Luontopaneelin viestit päätöksentekijöille 17.3..2016

Luontopaneeli ja Ympäristötiedon foorumi järjestivät 17.3.2016 seminaarin, jossa esiteltiin Luontopaneeli sekä käytiin kotimaisten asiantuntijoiden voimin läpi IPBES:n (Intergovernmental Platform on Biodiversity and Ecosystem Services) alkuvuodesta ilmestyneen, pölyttäjiä koskevan arvioinnin tuloksia ja pohdittiin laajemminkin pölyttäjien merkitystä.

Seminaarin esitykset

Julkaistu 26.9.2019 klo 13.51, päivitetty 26.9.2019 klo 13.54